Besenovo

FRUŠKA GORA Vrdnik -Ledinačko jezero – Kraljeva stolica 507mnv – Crni Čot – 438mnv – Zmajevac – Vrdnik

08:00-08:30 – Okupljanje na parkingu hotela Termal u Vrdniku. Prevoz do Vrdnika nije organizovan.

08:30 – Preko kolonije ulazimo u šumu i krećemo se u pravcu Ledinačkog jezera, koje ćemo videti sa prelepog vidikovca i tu napraviti prvu kraću pauzu. Odatle idemo u pravcu Kraljeve stolice, zatim Ledinačkog crnog čota gde je predviđena duža pauza za odmor i uživanje. U povratku ćemo ponovo proći pored vrha Kraljeva stolica i uputiti se prema vidikovcu Zmajevac, ovde pravimo poslednju pauzu kod doma, gde se dodatno možemo okrepiti. Nakon ovoga se vraćamo na početnu tačku.

15:00 – Predviđeno vreme povratka u Vrdnik.

Staza nije tehnički zahtevna. Potrebna je dobra psihofizička spremnost. Štapovi su neophodni na ovoj akciji, s obzirom da imamo jedan ozbiljan silazak strmom stazom kroz šumu.

Dužina staze: 15km

Ukupan uspon: cca 500mnv

Hrana iz ranca, obavezno 2l vode.

Oprema: Duboke cipele, štapovi, zaštita od kiše i sunca, odeća prilagođena godišnjem dobu i vremenskim uslovima.

Vodič: Ivana Ivančević mb 707

Cena učešća na akciji: 300 dinara. Mesto na akciji rezerviše se uplatom celokupnog iznosa kod vodiča Ivane Ivančević, telefon: 063/389910 e-mail: ivana@ivanaivancevic.com

VAŽNA NAPOMENA: svaki učesnik akcije učestvuje na sopstvenu odgovornost; od svih učesnika akcije očekuje se dobra psihofizička pripremljenost; organizator akcije zadržava pravo izmene programa u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *