Fruška Gora, 12.02


STRAŽILOVO – VELIKA REMETA -GRGETEG
Jednodnevna rekreativna akcija – Fruška Gora – subota, 12.februar 2022.
Rekreativni planinarski izlet na Fruškoj Gori u rejonu Sremski Karlovci, Stražilovo, manastir Velika Remeta, manastir Grgeteg. Akcija je predviđena i biće prilagođena svim planinarskim uzrastima, planinarima sa osnovnom psihofizičkom spremom i opremom za šetnju i pešačenje.

Ovo je prilika za sve članove društva, za one koji ne idu često na akcije, za one koji su napravili dužu zimsku pauzu, da izađu u prirodu i zajedno prođemo stazu.

Poseban poziv za roditelje sa decom da dođu na početno mesto okupljanja, odakle mogu izabrati po predlogu vodiča i kratke staze u okolini Stražilova za adekvatnu porodičnu šetnju u prirodi.

PLAN AKCIJE

9.00 Okupljanje svih učesnika na izletištu Stražilovo, parking kod rampe 9.30 početak pešačke ture po izboru vodiča…manastiri Velika Remeta i Grgeteg, u zavisnosti od broja učesnika vodič će organizovati kružnu ili jednosmernu pešačku stazu15.30. planirani završetak akcije (vreme pešačenja biraju sami učesnici), dolazimo na mesto okupljanja ili kod planinarskog doma Stražilovo

Opis staze:


Dužina: 3, 5, 12 , 16kmUspon 350 m. Spust: 350 mVreme pešačenja: oko 5 sati
OBAVEZNA KOLIČINA VODE U RANCU 1,5lSvi učesnici su članovi grupe po sopstvenoj odgovornosti. Deca učestvuju isključivo u pratnji roditelja, staratelja ili nastavnika. Vodič zadržava pravo izmene programa u slučaju nepredviđenih okolnosti, pre svega vremenskih prilika.

U SKLADU SA SITUACIJOM PO PITANJU PANDEMIJE KORONA VIRUSA NEOPHODNO JE PRIDRŽAVANJE SVIH MERA ZAŠTITE LJUDI I ŽIVOTNE SREDINE.

PRAVO UČEŠĆA NA AKCIJI IMAJU SVI KOJI POSEDUJU: lična karta, zdravstvena knjižica, članstvo u planinarskom klubu.
KOTIZACIJA, NAČIN ORGANIZOVANJA PREVOZA I DOLASKA NA STRAŽILOVO – kad se prijavite u dogovoru sa vodičem.
Obavezna je prijava za akciju TELEFONOM ILI SLANJEM SMS PORUKE SA KOMPLETNIM PODACIMA: IME, PREZIME, KLUB, ADRESA.
Vodič: Milivoj Tomićlicenca MB443tel: 065-38-31-315prtilice@gmail.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.