Dan Pešačenja – Korak bliže Zdravlju, 11.09.

PSD Stara Pazova će i ove godine, treći put za redom, podržati inicijativu PSS-aDan Pešačenja – „Korak Bliže Zdravlju“ sa tim da ove godine pešačimo i za našeg sugrađanina Stefana Subotića!

Cilj šetnje je skretanje pažnje na značaj šetnje i kretanja uopšte na psihofizičko zdravlje ljudi, kao i podsticaj ljudima da se okrenu zdravom životu u doba kada zahvaljujući modernim tehnologijama i raznim životnim iskušenjima sve više zapostavljamo sami sebe i sopstveno zdravlje.

Ove godine, šetnja će biti i humanitarnog karaktera. Učesnici šetnje moći će da posle pešačenja probaju tradicionalni planinarski obrok – pasulj za simboličnu cifru od 50 dinara, i moći će da kupe artikle sa obeležjima PSD Stara Pazova od čega će sav prihod biti uplaćen za lečenje Stefana Subotića koji se bori protiv teške bolesti i kome je potrebna pomoć svih nas ili jednostavno da doniraju novac u za to predviđene kutije.

Manifestacija je podržana od strane ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao i instituta za javno zdravlje Srbije “Dr Milan Jovanović Batut”

.Pozivamo sve zainteresovane da nam se priključe tog dana u ovoj simboličnoj šetnji, kako bi svi zajedno učinili „korak bliže zdravlju“ u isto vreme i pomogli našem Stefanu da pobedi u borbi za život.

Šetnja će krenuti 11.09 u 10 časova od spomenika narodnom heroju Janku Čmeliku iz Staropazovačkog Parka. Osveženje nas čeka na punktu kod bazena u Novoj Pazovi.Vidimo se!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *